Jämlika män har mer sex enligt Montclair State University i USA. Männen som delar på ansvaret hemma blir ordentligt belönade :) Om man inte delar på ansvaret kan det bli så här (från tjuvlyssnat.se):

Vasaplan, Umeå

Två kvinnliga alkisar ~40 sitter och pratar om sex.
Kvinna 1: Min man vill ju inte ha sex!
Kvinna 2: Vad gör du då?
Kvinna 1: Jag använder en gurka istället och nästa dag får han den på sin macka, lite fitta ska han ju ha!
Kvinna 2 och folk omkring börjar gapskratta.


Den är här nu, svinis...på tv sa dom imorse att man inte ska ta en främling i handen. Rädda dig själv!
Här är den, den fina klänningen :)

Kanske bärs klänningen med second hand-skorna till vänster eller med de rutiga till höger.

Vet inte varför texten blev blå helt plötsligt men man kan ju lossas att jag ändrade färg för att göra min blogg lite mer intressant..


Idag när jag kom hem stod plankor på min uteplats och jag undrade för en sekund om min fasad blivit fuktskadad och behövde bytas men upptäckte ganska snabbt att det plankorna runt ytterdörren som tagits bort. Imorgon kommer grabbarna och sätter in den nya ytterdörren! Det kommer att bli så fint (och förhoppningsvis lite tätare) :)
Den gamla fula dörren

Så här ser den nya ut, här hos granntjejen
Tänkte bjuda på ett gott skratt innan helgen tar vid men ni får vänta lite till. Jag insåg att det är tre dagar sedan jag uppdaterade bloggen och det beror helt och hållet på att jag har varit ledig! Dagarna bara rusar iväg när man är ledig! I onsdags spenderade jag hela dagen vid symaskinen och nu kan man se vad det ska bli! Dragkedjan och axelbanden väntar på att bli fastsydda men annars är den klar.
Igår fick jag celebert besök av Mats som satte upp element i min lägenhet. Det visade sig att vi varit på samma fest en gång i tiden...robinsonfinalen i Kittelfjäll! Jag som full tonåring och han som reporter på Expressen :) Världen är liten...
På eftermiddagen åkte jag in till stan och mötte upp Ulrika för en fika. Vi gick till nya gallerian och drack en jättgod latte och åt en pralin. Jag försökte sno en bild från hennes blogg men det gick inte så ni får väl helt enkelt fantisera ihop en bild av hur gott det var. Sedan avverkade jag nästan alla punkter på min att göra-lista.
Bland annat köpte jag goda teer, en tesil och en dragkedja. Smakerna jag köpte var Fläder och Äpple (grönt te), Goji och Havtorn (grönt te) och Bombay Chai som är en blandning av grönt och svart te.


Nu ska jag bjuda på mig själv...när jag kom till gymmet idag hämtade jag ut en nyckel till bastun/jacuzzin och som pant lämnade jag min nyckelknippa. När jag bytt om till träningskläder kom jag på att nyckeln till mitt lås är på knippan som jag lämnade i receptionen. Det var lite folk i gymmet så jag satte bara på låset på skåpet men låste inte. Sprang en stund på löpbandet och kom sedan tillbaka till omklädningsrummet där jag slängde av mig kläderna, tog fram handduken och låste skåpet. Sedan slog det mig att nyckeln till låset låg i receptionen och det enda jag hade på mig var en handduk, Shit! Ja, ja tänkte jag det är bara att ta tjuren vid hornen så gick jag ut och hämtade min nyckel. Jobbigt bara att förutom de två tjejerna som jobbade så stod den där snygga receptionisten där....tur att jag hade min handduk :/
Nu har jag fått tillbaka min mobil från verkstaden. Eller rättare sagt de slängde min mobil och jag fick en ny. Jag fick också betala 600kr i självrisk
:(
Jag ska göra mitt bästa för att inte slänga den här mobilen i toaletten! Och om jag ändå skulle göra det så plockar jag hellre fram min gamla mobil än betalar 600kr för en ny...Idag kom Mats med fönsterbräden till mig. Nu ska jag bara måla dom. Så här ser de ut omålade:
För er som undrar hur min klänning ska se ut så är tyget här. Tyget till höger ska bli 50tals klänningen och det prickiga till vänster ska (om jag lyckas med den första) bli en sommarklänning.
Imorse klev jag upp direkt när klockan ringde, åt ett par mackor och åkte sedan till gymmet där jag körde ett pass BodyPump. Det är pass som jag tycker är tungt psykiskt. Jag är så svag och känner inte riktigt än att jag har koll på alla övningar och tekniken. Alla andra som är där ser ut som om dom har varit på varje pass sen dom öppnade gymmet... Men jag ska inte ge upp för att det är tungt att va svagast i gruppen :P Jag ska kämpa på och bli starkare än alla andra (eller så att man iaf ser att det finns en muskel i armen). Därför sitter jag nu och peppar mig själv med godis och kakor... Ja ni känner ju mig :/

Efter passet åkte jag ner till Hemse och trodde i min enfald att det skulle gå att hitta en latte i den byn men där gick jag bet. Latte är tydligen ett storstadsfenomen, på landet dricker man bryggkaffe och inget annat! (möjligtvis bryggkaffe på fat men där tar valmöjligheterna slut) Jag skippade fikat och gick till tygaffärren där jag köpte ylle- och lintyg plus tyg och mönster till en 50-tals klänning jag ska prova att sy. Ni kanske får se resultatet nästa sommar :)
Sedan körde jag vidare till Lindvide där jag blev (varmt) mottagen av två ivriga hundar! De undrade nog vem det var som kom till vägs ände för att hälsa på. De lugnade dock ner sig lite när de fått dofta och hälsa på mig. Jag saknar verkligen att ha hund och längtar till den dagen då jag kan skaffa mig en egen! Förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge. Jessica har verkligen köpt en fin gård och fixat till den smakfullt. Magasinet som var omgjort till Bed & Breakfast var verkligen jättfint om än lite kallt nu på hösten. Men så är det ju ett sommarboende också. Hon har mycket fina möbler och gamla saker. Blev helt klart inspirerad! Skulle vilja ha ett eget sådant ställe! En liten loppis på gården och en gammal ruin där man kan sitta och filosofera på kvällarna. Ja det var verkligen fint! Kan rekommendera alla som ska till Gotland på sommaren och vill bo lantligt att ta in en natt eller två på Lindvide.
Ikväll har jag blivit inbjuden på fotbollskväll med Erika så jag ställer upp för laget och gör en insats till hejaklackandet. Mysbyxor var ett krav och det ska jag väl kunna uppfylla :)
Idag plockade jag ihop en påse med lösviktsgodis och då hittade jag syrliga nappar med trocadero-smak! Vilken hit! Trocadero är  ju en gammal klassiker som man aldrig tröttnar på. Visste ni det här om trocadero?: Trocadero är en läskedryck som lanserades i Sverige 1953 av bryggeriet Saturnus AB. Den speciella smaken är ett resultat av blandningen apelsin och äpple. Äpple och apelsin...hmm..jag har druckit många trocadero men har aldrig lyckats lista ut att det är det den smakar... Tydligen var Trocadero mest populär i Norrland, där var det lika självklart att det fanns trocadero i läskkylen på fiket som att det fanns Hallonsoda men en kille jag känner som växte upp i de södra delarna av landet hade aldrig druckit Trocadero förrän han var typ 25 och ett halvt! Tänk er det!
Idag har jag varit på gymmet igen efter några dagars uppehåll. Kändes bra men imorgon ska jag ta i lite extra. Idag var jag inte riktigt med psykiskt. Hade tankarna på annat håll..
Imorgon ska jag för övrigt hälsa på på ett Bed and Breakfast utanför Hemse. Det är en tjej som heter Jessica som har gården Lindvide. Ekologisk inriktning så det ska bli spännande att se.  Jag ska också stanna vid Birgiths stuvbod och se om jag kan införskaffa lite tyger och mönster.
Igår provade jag att försöka träna bort träningsvärken men det fungerade inte så bra. Är fortfarande helt stel i benen så idag hoppade jag faktiskt över träningen och satsade fullt ut på att ligga under täcket och titta på Bonde söker fru och äta honungsmelon. Igår körde jag först en timmes spinning, sedan en timmes yoga och till sist en pint Staropramen! En perfekt avslutning på träningspasset :) Jag sov väldigt gott hela natten och vaknade av mig själv innan väckarklockan ringde. Det var nog ett framgångsrecept.
Ännu en dag i livet avklarad :) Tror jag klarade den ganska bra. Inga nya blåmärken eller sår, däremot ömma lår efter dagens träningspass som fick bli ett 45 minuter långt BodyPump-pass. Jag körde minsta rekommenderade vikt genom hela passet men lyckades ändå få träningsverk så jag behöver nog köra Bodypump fler gånger... Det kändes bra att träna lite styrka efter mina spinning och yoga pass. En blandning är nog vad min kropp behöver!
Ikväll har jag haft fin-besök! Vi har ätit kakor, bullar, druckit kaffe och pratat massa strunt. Jättetrevligt! Ni är välkomna tillbaka när ni vill!! När tjejerna gått hem gjorde jag en god gärning och gick över till granntjejen och hennes besökande pappa med lite bullar och kakor. Tror att de uppskattade det och min kropp uppskattar nog att inte behöva äta upp precis alla bullar själv ;)
Såna här armar ska jag få efter några fler pass på gymmet
Skyndade mig från jobbet för att hinna till spinningpasset men kom på på vägen att jag hade glömt vattenflaskan hemma. Lätt fixat, jag köpte en flaska i receptionen på gymmet och gick för att byta om. När jag hade fått på kläderna insåg jag att jag inte heller hade mina skor med mig :( Jag tog på mina jeans och tog min jacka under armen och gick ut för att säga att jag inte kunde va med på spinningen. Tur hade jag för tjejen i receptionen hade ett par jogging skor i stl 39 som jag fick låna! Vilken räddande ängel. Hade ju känts surt att måsta åka hem igen utan att få träna när jag nu va inställd på det. Med lite för stora skor cyklade jag i ljusets hastighet i en timme! Snygga receptionskillen som jag nämnde en gång tidigare va med på passet. Han speglade sig hela tiden under passet :) Skulle kanske jag också göra om jag hade en sån kropp ;) haha
Nu har jag kommit hem från verkstaden med min cykel. De kollade igenom den, bytte däck, fixade växlarna osv... Jag cyklade hem så fort att ingen hann se mig, det enda de andra cyklisterna märkte när jag cyklade förbi var att marken gungade till, ett vinddrag och ett svischande ljud. Jag hann se en glimt av rädsla i deras ögon... :)

Har för övrigt haft en lång dag så jag är glad att jag äntligen har tagit mig hem och fått lite mat i magen. Lite problem på jobbet gjorde att jag fick jobba härliga 11 timmar :) Alltid lika uppskattat.

Ikväll ska jag se Idol och hoppas att det går bra för Erika!