Gick förbi Nks julskyltning häromdagen och tänkte lägga upp lite bilder så alla ni som inte är i Stockholm också får se. Lite udda får man väl lov till och säga. Man skulle kunna få mardrömmar av mindre. Fast tomten som funderar på vilken superhjältedräkt han ska ta på sig gillar jag. Han visar upp ett härligt ilandsproblem!


Måste också lägga till en bild här nedanför. Jag funderade ju lite smått på vad som ska komma efter lappade armbågar...nu vet jag! Det är gummiöverdrag till finskorna så man kan gå året runt i sina (t.ex) mockaskorDessa finns i olika färger och kostar "bara" 600,-.


Nu har ni chansen! Den 15 april fyller Kim Il-Sung 100år och det kan ni vara med och fira. Världens resor arrangerar en 10 dagar lång resa till Nordkorea. Priset är ca 25000,- och då ingår det mesta.

Nordkorea är det enda land i världen där man årligen håller Mass Games. Till 100-års dagen har närmare 100 000 människor övat och förberett sig för en jubileumsföreställning som kommer hållas på en av världens största arenor, 1:a maj stadion.Resebolagets annons har gått i svenska dagstidningar.Som en liten parantes kan väl nämnas att Kim Il-Sung dog 1994 men innan han dog utsågs han till 'Republikens eviga president'. Ni som är intresserade kan läsa vidare på Wikipedia.

Här kan man se Kim Il-Sungs son, Kim Jong-Il, som tittar på saker.