Ja för några helger sedan var vi med på tv-inspelningen av Grannyran och idag var jag och Bertil med på radio-inspelning för P4. PÅ P4 Gotland finns ett program som heter Maris café då allmänheten bjuds in för att vara med på inspelningen. Vi bestämde oss för att gå dit och få ett smakprov på Gotlandsrevyn som skulle vara där och sjunga och underhålla medan Mari bjöd på kaffe och bullar. Jag och Bertil fick sitta på första parkett. Så här såg det ut:Imorgon ska vi se hela revyns föreställning på Rondo i Klintehamn. Jag var lite orolig att jag inte skulle förstå någonting pga Gutamålet men det ska nog gå bra. Jag förstod ju allt de sa idag.Nästa inspelning jag ska vara med på får bli en filminspelning =)

I eftermiddag har jag testat att göra badbomber så om det är någon som har ett badkar får ni höra av er! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem men kanske kan man sälja dom till någon. Det var väldigt lätt och roligt att göra. Så här blev resultatet


Badbomber med citrondoft och clementinskal

Jag avslutar med en bild på min "nya look"

Bilden lånad av TV4.se


Igår fick vi den stora äran att vara med på inspelningen av Grannyran som gick av stapeln här i Visby. Det var postnummer 621 45 som hade turen att vinna. Det började med träff på Visbyhotell för alla vinnare där de fick stora fina checkar.


Gänget från Lännavägen samlade utanför hotellet spända av förväntan


En lycklig vinnare


En tredjedel av totalsumman fick alla boende på postnumret (och som hade en lott) dela på. Det var rekordhög prispott på totalt 159 miljoner så det blev en bra summa till var och en. Efter lite snabb information av Rickard Sjögren fick vi gå upp till Kajsarporten där inspelningen skulle ta plats. När man kom in på området fick man en postkod-sjal och fika. Jag och Henrik skyndade oss fram till varmkorvsgubben och tog sedan även en bulle och kaffi. Gott!


Berna o Bertil njuter också av kaffi o bulle

Idolerna Olle, Andreas och Minnah bjöd på underhålling.

Det var roligt att vara med under en tv-inspelning och få se hur det funkar med omtagningar och sånt. Det blev några stycken kan jag berätta. Det var en rolig kille som håll ordning på oss i publiken, Kajser hette han och han hade lång mustash. Han visste vad han gjorde och höll oss alla på gott humör även fast det var blött och kallt ute.
Här står han bredvid Rickard Sjöberg.Den vinnande postkoden var KF så dessa 10 glada människor fick dela på 106 miljoner. Största vinsten som delades ut var 36 miljoner till en äldre kvinna som jag tyvärr inte fick med på bilden. Hon hade simmat ut ur bild, längst till höger. Hennes syster står där dock, också en av vinnarna.
Kalla och glada för vinnarnas skull

När alla postkodvinnarna fått sina checkar kom guldregnet och jublet!

Efter allt ståhej var över gick vi hem till Berna o Bertil och åt tårta. Berna
hade bakat en specialtårta med fyllningen på "fel" ledd. Väldigt god som ni ser!


I lördags åkte vi ut till Eskelhem för att skotta

Vi var tre som kände oss starka så skottningen gick snabbt och enkelt

Poserande snöskottare

Bertil utanför nr 150

På vägen i Eskelhem

När vi hade skottat klart gick vi in i huset där Bertil hade gjort upp en brasa

Jag bryggde kaffi och plockade fram bullpåsen. Det är Berna som har bakat

När vi satt här vid bordet tittade vi ut och såg att det hade börjat regna.