Idag ilskebloggar jag å Beccas vägnar. Hon blev bestulen på väskan med dator, plånbok och allt. Värst av allt var att de lyckades ta ut pengar från hennes konto också. Grrr!

Jag spenderade eftermiddagen hejandes på Luqaz när han tävlade i Årets unga kock 2012. Det var 6 finalister i tävlingen och alla fick varsin råvarukorg med varor. Några av varorna var obligatoriska och andra kunde de tävlandes välja själva om de vill ha med eller ej. De hade 3 timmar på sig att laga till en 3-rätters middag för 4 personer. Köttbiten här nedanför var Luqaz varmrätt. Till förrätt serverade han lågtempad torskrygg och till dessert blåbärsinkokta äpplen med kaksmulor och chokladkräm.
Luqaz var samlad och koncentrerad hela tiden tills precis innan varmrätten skulle ut till juryn. Han skulle showa lite för oss och råkade skära sig i tummen. Vid det laget svettades vi alla som tittade på och undrade om han skulle hinna få ut maten i tid.Som ni ser fick han inte bara ut maten i tid utan gjorde också den godaste maten av alla och tog som en välförtjänt vinnare hem segern! Internationell final går av stapeln i Berlin så då får vi vara nervösa ännu en gång men det är det väl värt!?

Grattis till vinsten Luqaz!!
Surfade in på wtfcostumes.com och hittade roliga maskeradkostymer. Undrar hur det kommer att se ut hemma hos oss imorgon =)
E.T. call home!
Edward Scissorhands - älskar ansiktsuttrycket!
Pixlad bild
Patrick Star & Spongebob Squarepants
Ostrich jockey