Henrik var hejarklack när Hanna och jag spelade squash i lördags. Både han och vi skötte oss bra.


Inne i ett av Sveriges hemliga rum: Skyddsrummet på Artellerigården. Blir det krig och vi tvingas ner dit hoppas jag att de fixar till lite först...kändes väldigt mörkt och fuktigt. Liiite mycket betongkänsla också.

Nu ska vi snart hoppa på cyklarna. De kommer att få gå varma idag. Vi ska först cykla till Kungliga Tennishallen där jag o Hanna ska spela squash. Sedan cyklar vi vidare till Artillerigården där vi ska se om vi kan besöka ett "hemligt rum" innan vi ska vidare till Rickards 35års fest. Trevlig helg!
Tips för dagen:
Sveriges Fastighetsverk öppnar upp Sveriges hemligaste rum för en dag endast. Passa på att gå och uppleva något nytt!

Idag hade Timberland utförsäljning på sitt varulager som ligger precis runt hörnet från oss. Vi gick dit en sväng och båda lyckades hitta snygga grejer. För min del blev det två par skor och för Henrik blev det ett par skor och ett par shorts. God jaktlycka.
När jag var på Kullavik i helgen hittade jag ett album med negativ. Det visade sig vara från när min morfar jobbade till sjöss som 15åring. Jag tog med dom hem och sitter nu och scannar in och fixar dom. Den här bilden gillade jag lite extra. Det är häftigt att tänka på att även om vi båda har besökt t.ex. Australien så var våra upplevelser totalt olika. Mycket har förändrats under dessa år.

Mitt i middagen i lördags kom Ingegerd och ropade -Fåren är i grannens trädgård!. Vi fick alla en väldans fart för att se efter hur stor skada de åstadkommit. Med en suck av lättnad såg vi att fåren inte var i någon grannes trädgård men dock hade ett får och ett lamm rymt från hagen. Eftersom får är flockdjur blir det ett jäkla liv på hela skocken så fort någon har lyckats ta sig ut. Kaj sa -Jag får gå och hämta något att locka dem med, och började gå mot huset. Detta tyckte fåren som var utanför hagen lät väldigt bra och hängde på. Vi andra stod kvar och skrattade.
Med mat och lockrop fick Kaj över hela skocken till en annan hage och vi kunde alla återgå till kaffet och efterrätten. En helt vanlig dag i en av Göteborgs finare förorter...
Imorgon är sista chansen att lämna in ett bidrag till Vilhelminas tävling där man ska komma på en spektakulär turistmagnet. Vinnaren presenteras på Vilhleminadagen som är den 26 maj. Det är då vi får veta om jag och Henrik är 30 000kr rikare eller kanske vinnare av en weekend på Saxnäsgården...


Idag är sista dagen på min praktik och som tack för den här tiden gav jag bort "Kärlek och Drömmar".
(Alltså Kärleksmums och Drömmar)

Bara två dagar kvar av min praktik. Vad ska jag göra under nästa praktikperiod?? Kom med tips vettja!
I lördags hade vi en latdag med en kortare cykeltur, balkongfix, plantering osv. Igår däremot klev vi upp innan åtta, åt frukost och gick iväg mot Ursvik där vi sprang milen. Vi kom hem, åt lunch och hoppade sedan på cyklarna. På Karlbergsvägen var det 1mils loppis som vi kollade in (mycket skit...) och sedan tog ett snabbt beslut att gå och fika istället. Latte och blåbärspaj på Bönor & bakat = ett bra beslut.

Några bilder tagna i vår lägenhet