Tidningen The Onion har utsett Världens sexigaste man år 2012. Man kan lätt säga att resultatet förvånade mig lite.

 

 
Channing Tatum utsågs nyligen av tidningen People till Världens sexigaste man 2012 och kanske hade man förväntat sig att The Onion skulle hamna i närheten? Men nej...vinnaren blev: 
 
Kim Jong Un!
 
"He has that rare ability to somehow be completely adorable and completely macho at the same time," said Marissa Blake-Zweiber, editor of The Onion Style and Entertainment.

 

Jag satsar stenhårt på julen i år och har redan bakat både pepparkakor och saffransbullar med mandelmassa. Jag har skapat ett spännande skogslandskap med träd och älgar (och en och annan zombie). Dom två nedersta bilderna är Henriks bidrag. 

 
 
 
 
 
 
Imorse klev vi upp tidigt (04.30!) och stekte amerikanska pannkakor och tittade på valvakan
 
Amerikanerna visade att de tror på Amerika genom att INTE rösta på Romney
 
Pannkakorna serverades med fruktsallad, keso och maplesyrup. Vad är Amerika utan restan av världen?! ;) 
 
Nu förstår jag vad du pratade om mamma angående Maple Syrup...det är sjukt gott! Kanske dricker en skvätt till lunch också...
Skyfall var en helt okej actionrulle men jag måste säga att de behöver modernisera sig. Till nästa Bond-rulle tycker jag att de ska göra om och göra rätt. Att kvinnorna hela tiden ska räddas av den starke mannen är uttjatat och känns omodernt.

Ikväll ska vi se något mycket modernare nämligen Cirque du Soleil. Även om de har hållit på i många år är deras koncept fascinerande. De vågade tänka annorlunda och förvandlade en ganska grå och trist cirkusvärld till något nytt och spännande. För mig som studerar affärsutveckling är det här ett väldigt inspirerande case på hur man kan ta ett gammalt koncept, förändra det och tar ut det på en helt ny marknad.