På torsdag ska vi gå och se nya Bondfilmen med Rickard o Vendela. Ser mycket fram emot lite action och popcorn i kombination!
Min nya cykel
 
Henrik bär vinterdäck
 
Henriks nya cykel
 
Cykelverkstad i hallen
Idag har gått i syndens tecken. Jag släppte kontrollen och började dagen med en halv chokladcroissant. Fortsatte med en bulle för att övergå till en tryffeldessert efter lunch. Sedan blev det chokladtårta på AW:n på jobbet och nu ska jag strax börja göra chokladmousse som vi ska äta ikväll...vad ska man säga...hoppet är förlorat! Men kanske jag kan ta nya tag på måndag??
 


 
 
   
 
Igår tog jag ut min jacka på stan för första gången. Här är jag och jackan på promenad i Gamla Stan. Idag när jag tog med den ut för andra gången började det snöa! Gissa om jag blev glad då?! Och jackan blev också glad!
Igår löste jag äntligen in mitt presentkort från Razormind. Jag la till "lite" extra pengar och köpte mig en Nuuk parkas från Fjällräven. Jag räknar med att den kommer att hålla länge och hålla varmt. Det blir upp till test vid jul, hoppas det blir riktigt kallt =) Jag har hört rykten om snö där uppe idag så jag tror det finns goda chanser..
 
 
 
Kom på att jag måste visa en bild på Henrik. Jag fick förtroendet att klippa honom i helgen. Jag tror aldrig han har haft så kort hår...men fint blev det. Visst?!!
Nu är kistan färdigmålad. Den är en riktig energikick, glad blir man!
 
En fin blombukett som Berna fick av sin arbetsgivare. Vi fick ärva dom så nu står dom i fönstret här hemma och ser stolta ut.
 
Jag har återupptagit virkningen. Här är ett smakprov; en fosterfilt kallar jag den. Stor nog åt ett foster. Vi får se om den växer den närmsta månaden. Det beror lite på om jag hittar mer garn i samma färg..
Idag har jag storstädat hela lägenheten! Känner mig väldigt duktig och tillfreds med mig själv ;) Flyttade min röda ärvestol och skapade en liten myshörna. Här kan jag sitta och läsa tidningen eller virka.
 
I fönstrarna ser det ut så här numera...farmors höganäskruka fick sig ett nytt användningsområde.
 
 
 
I fredags innan jag gick hem från jobbet, ja jag gick hem! gick jag förbi hötorget och handlade bananer. Det var inte alls så farligt som jag trodde det skulle va. De skrek ingenting på mig och ett helt knippe bananer på över kilot kostade bara 10kr. Jag blev uppspelt och köpte en bukett blommor också. Imorgon ska jag köpa mer frukt!
 
 
Nu ska vi måla om den gröna kistan!
 
 
 
Idag firades en stor högtid i Sverige. Jag spenderade dagen med att häda och åt inte en enda kanelbulle. Det får tas igen nästa år!
I måndags var jag på besök hos ett "Kurbits-företag" i Ljungby. Om ni har vägarna förbi måste ni stanna till och gå in och lyssna på några sagor! 
 
Några avslutande visdomsord...
 
 
 
 
Varför har ingen berättat att X-factor är the shit?!? Har tittat på några avsnitt på tv4play och det är ju sjukt kul... Ni måste se! Men om ni inte orkar ska jag göra ett sammandrag. Först kom en söt kille med ljus röst som sjöng sjukt bra. Sen var det dags för en annan söt kille på 14 ljusår. Han sjöng också sjukt bra. Hans intresse är musik och höns.. Sen kom två killar som sjöng om en fest hos Abdullah där de åt, dansade och sjöng. Den låten var en hit! Lyssna och njut!
 
 
Audition:%20Lukas%20Wallstr%C3%B6mer%20-%20I%20wish
 
14-%C3%A5rige%20Isak%20gjorde%20succ%C3%A9%20-%20se%20hans%20audition
 
Audition:%20Grit%20Licks%20-%20Fest%20hos%20Abdullah