Först ska ni få se vad det blir till middag ikväll...även om matbilder inte är så intressanta så är det det mest spännande jag kan komma på idag =/ Hamburgare med bröd, ugnsrostad potatisar o morötter, hemgjord dressing och inlagd gurka. Gott ska det bli minsann!
 
 
Idag storstädade jag i badrummet och som det är när jag sätter igång med storstädning blir det först ett lättare kaos. Jag kom på att jag skulle såga isär hyllan vi hade. Det var ju en golvhylla jag hade i lägenheten i Visby men här hade vi ingen plats för den. Imorse fick jag snilleblixten att den skulle sågas isär i två delar och ganska nöjd är jag med resultatet...
 
 
Det är här jag gör min praktik de närmsta 9 veckorna. Får berätta mer vad jag gör sen men ni kan klicka på bilden och läsa mer! Henrik är en riktig handyman! Han kan både mala peppar snabbt och färga hår. Tur att jag har hittat honom!
 
 
Annars laddar jag mest inför helgen. Har gjort en hälsodryck på päron, bladspenat, ingefära och lime. Mums filibaba! Jag kommer att orka hur länge som helst på lördag!