Härliga 80 &90 -tal

0kommentarer

 
Igårkväll njöt jag och Henrik av en bautamysig kväll med Lisa. Vi åt tortillas med grillad kyckling och guacamole och till efterrätt bakade Henrik en Banankaka med vallmofrön och lime. När vi gått in i matkoman satte vi på 80tals musik och plockade fram spelet Helballa 80-talet och så var tävlingen igång. Redan innan vi börjat spela var vi indignerade av instruktionerna. 
 
 På instruktionerna till spelet står det: "Vi föreslår att att en av er drar ett kort och ställer frågorna på kortet. Sedan vandrar ni vidare och personen som svarade sist får nu ställa frågorna. Om ni väljer att räkna poäng så skriv ner namnen på spelarna på ett papper och lägg till ett poäng varje gång en spelare svarar rätt"
 
Vi är faktist 30 år och INTE dumma i huvudet! Vi förstår hur man räknar poäng! Ja,ja vi började spela och efter en stund kunde vi dra slutsatsen att två tjejer födda -82 är precis så dumma som instruktionsskrivaren hade anat. Vi kunde inte svaret på speciellt många frågor. Tur att Henrik var där och lyfte kvalitén på spelomgången.
 Vi väljer att skylla på Baileysen som serverades i små söta koppar. Den distraherade oss. 
 
20130208_222242.jpg 20130208_223939.jpg 
 
Jag har beställt Vänner-boxen med alla 10 säsonger! Det är min alla hjärtans dag-present till Henrik. Jag fick 20% kärleksrabatt på cdon.se så för endast 300kr får vi mysa med Vännerna. Vad glad Henrik blev ;) 

Kommentera

Publiceras ej