Mat mat mat

2kommentarer

Nu regnar snön bort ute och vi sitter inne och spelar alfapet och fikar gott. Det händer inte mycket här...maten på tallriken byts mot fika och stolen byts mot en skön fotölj. Kg och Bonnie sitter med sina Iphones och små datorer och pysslar, mamma ställer fram mat och jag och pappa försöker hitta på saker att göra. Kaj är på väg över.

Igår gjorde Kg och Bonnie en fin snögubbe som tyvärr nu i regnet börjar tappa formen...


Bikinibrud


Vårt julbord har blivit en spännande och nyinspirerad festmåltid med vegetarisk chilisill, taiwanesisk julskinka på soyaprotein, saffranspannkaka med salmbärssylt från Gotland, renstek från lappland, kräftsill från västkusten och mycket annat gott. Jag är väldigt glad att slippa de tråkiga köttbullarna och prinskorvarna. =) I år drack vi julmumma och saffranssnaps till maten.

I förrgår hade vi finbesök från Köpenhamn. Becca och Martin kom tidigt på morgonen och stannade till julaftonsmorgon då de åkte vidare till Falköping för att utforska skogen,mörkret och utedassets förtrollande charm. Det var lika roligt som alltid att träffa dem. Tiden flyger iväg när man har roligt! Snart ses vi igen.

Nu är det dags att äta igen. Min kära familj blir så nervös när inte alla är samlade vid matbordet. God fortsättning!

2 kommentarer

Ulrika

25 Dec 2009 21:51

God fortsättning. Vilken fin och rolig snögumma ni gjort.

Kram

Pappa

28 Dec 2009 22:38

Hej och tack för senast! Det var en väldigt trevlig jul med härliga människor, god mat, promenader, bio och spännande spel! Det får vi göra om... hälsa med dig

Kommentera

Publiceras ej