Fick höra igår att jdet var för länge sen jag uppdaterade bloggen så jag gör en insats. Jag åkte direkt från jobbet till gymmet och sprang/gick på löpbandet en timme. Har ingen ork längre så det blev väl inget superresultat direkt... Något udda som hände var att mina underarmar blev iskalla och fick stickningar på slutet av träningspasset. Precis som att det inte kom nåt blod dit fast händerna var fortfarande varma. Jag tog det som ett tecken på att jag borde åka hem och vila =) Har ätit lite rester som fanns i frysen och håller nu på att städa och tvätta. Det ser ut som ett bombnedslag här så jag kände att det nog var dags att ta tag i saken och försöka ordna upp lite.
I lördags var jag, Erika och Ulrika på kongresshallen, Wisby strand, och åt julbord. Det var jättetrevligt med underhållning och musik. Vi var kvar tills tryckarna kom igång. Då tog vi våra grejer och drog. Somnade framåt halv 3 och sov några timmar innan jag skulle upp och servera frukost till hotellgästerna. Kände mig ganska seg hela dagen så när jag kom hem slocknade jag på sängen och sov några timmar.
Ska boka båtbiljett till på fredag då jag åker över till Henrik några dagar. Ska bli mysigt!! Förhoppningsvis hinner jag också med att träffa Lisa, Samsung och Lisette.
Nu ska jag återgå till vikning av kläder...
Ja nu är jag en riktig hemmafru...jag multi-taskar i köket som bara kvinnor kan ;) Samtidigt som jag bloggar och chattar på facebook... =D Risk finns ju att resultatet blir därefter. Jag brukar ju inte lyckas bäst när jag gör allt samtidigt... =)
I en skål i vattenbad håller det på att bli Lemoncurd, som om den blir bra ska få åka med till Oslo. Blir den riktigt jäkla bra så blir jag nog tvungen att baka scones ikväll för att riktigt kunna njuta av den. I bunken på bänken bredvid håller en deg på att knådas... Det ska bli Fiberrikt skållat bröd...bullar har jag tänkt mig...
Lägger ut bilder senare om det blir ett bra resultat =)
Nu är jag på väg hem från ett par dagars ledighet i Stockholm. Det har varit jättemysigt! Har bara slappat och njutit av att vara ledig. Såg två roliga filmer; Upp och Natt på museet 2. Upp var en rolig tecknad film som var väl värd att se. Har också gjort ett besök på Ikea och inhandlat lite "bra att ha"-saker =)

Min Saab gillade att bli uttagen på en roadtrip även om den inte orkar upp i så höga hastigheter som man skulle kunna önska på motorvägen...80-90 är maxhastighet med min bil. Den är en äkta Gotlands-bil i själ och hjärta. Där finns inga vägar där man får köra fortare än så.

Nu komme jag snart att tappa kontakten med omvärlden. Färjan är på väg ut ur hamnen så jag får avsluta här.
YES! Jag vann. Skrapade fram 25kr på en triss så nu tror jag jag ska unna mig nåt fint. =) Jag ska vara snål och behålla varenda krona själv. Inte göra som damen från Nigeria som jag läste om på Nyheter24;

 

Rosemary Obiakor från Lagos, Nigeria, vann 172 900 kronor på lotto. Men själv ville hon inte behålla pengarna.
– Jag har hört en hel del historier om folk som vinner på lotteri, men sedan blir de panka i slutändan och stöter på olyckor,. Jag är rädd, så jag kommer att ge pengarna till en lycklig uteliggare i stället, säger hon, enligt Ananova.
Pengarna gick i slutändan till en kvinnlig uteliggare och hennes tvååriga bebis.

Rosemary Obiakor från Lagos, Nigeria, vann 172 900 kronor på lotto. Men själv ville hon inte behålla pengarna.

'– Jag har hört en hel del historier om folk som vinner på lotteri, men sedan blir de panka i slutändan och stöter på olyckor,. Jag är rädd, så jag kommer att ge pengarna till en lycklig uteliggare i stället, säger hon, enligt Ananova.'

Pengarna gick i slutändan till en kvinnlig uteliggare och hennes tvååriga bebis.

 


Hon har kanske rätt i sin teori för det här gick att läsa på samma sida;
I lördags kammade den kände spelprofilen Anders ”Dajmen” Jonasson, 54, hem sin livs vinst. Han var ensam om att få sju rätt på V75 och vann därmed ofattbara 20 794 827 kronor. Men mindre än ett dygn senare avled Jonasson hastigt i sitt hem.
Idag har jag fikat med Evelina som jag träffade på starta eget introduktionen och sedan ätit middag med min nya väninna Qing. Hur trevligt som helst! Konstigt att man ibland under långa perioder inte träffar några likasinnade människor alls och sedan hux flux träffar man flera. Jag och Qing (uttalas ching) åt varsin Galette, min med champinjoner, spenat, tomater, vitlök mm och sedan delade vi på en dessertcrêpe med jordgubbar, kiwi, vit choklad och glass. SUPERGOTT!!!
Qing bor för övrigt på Termovägen i Kallhäll där jag och Becca bodde förut! Världen är liten...
Imorgon kommer mamma och pappa hit till favoritön! Ska bli jätteroligt att få visa nya lyan och bilen =) Vi ska eventuellt gå och se Så olika på bio med Ulrika.
Gjorde ett nödvändigt stopp på Ica för proviantering. Blev bjuden på en 3-rätters middag med rätt mycket dricka igår så efter 8 timmar på jobbet är det det här jag behöver för att överleva kvällen. Chokladen är en ny smak från Marabou med smak av bl.a. nejlika.
För övrigt är jag utan tvekan väldigt het idag. På parkeringsplatsen var det en gubbe som spanade på mig så mycket när han skulle parkera att han körde rätt in i staketet! =)