Så här härligt blir mitt liv när Henrik dyker upp!

Han kom med en rolig bok precis när jag läst ut Kepler och fått vad-ska-jag-läsa-nu-ångest. Han vet vad jag behöver.Denna härliga gröna drink är gjord på citron, mynta och sockerlag och är en härlig c-vitaminchock, sur som attan, så hela ansiktet drar ihop sig. Vi drack såna drinkar i Jordanien och bestämde oss på plats att vi ska leva av dom i sommar. Min mynta i trädgården växer som ogräs och jag älskar det!

Jag sitter just nu och tittar på det kungliga bröllop som äger rum i Westminster Abbey. Roligt att se alla fina klänningar, speciellt brudens! Sååå fint med spetsärmar eller vad tycker ni? Jag känner mig dock totalt okristen när ärkebiskopen står där och säger att man ska frukta gud. Nej så vill inte jag leva; tur att man slipper!


Foto: Scanpix

Här är ett par bilder på paret när de offentliggjorde sin förlovning. Kate bär Prinsessan Dianas ring som består av saffirer och diamanter.

På gästlistan till bröllopet fanns dessa unga två; Kronprinsessan lika vacker som vanligt. Som parantes kan jag berätta att det nu är precis två veckor sedan jag träffade och pratade med dessa två trevliga människor.Min nya arbetsplats: Fabriken Furillen

Vilken häftig plats! Jag blir lika tagen varje gång jag kommer ut dit. Idag stod jag en stund utanför på gården och njöt av utsikten och solen som strålade. Hur kan en grushög vara så häftig? Hur kan betong vara vackert? Detta är frågor som ploppar upp i huvudet när man står där. Blir ni nyfikna? Kom ut i sommar!


Vinterskrud


Bilder som jag helt hänsynslöst snott från Ainas blogg Sustainability och från Furillens hemsida