Här ska ni få ett smakprov på vad jag sysslar med här hemma. Lite smått och gott som jag tänkt sälja.Cardigan clips


Cardigan clips


Glasögonfodral


Närbild på läderspännet


Kudde


Necessär av virkad duk


Små brickor man kan skriva söta meddelanden på


Pärlhalsband med matchande örhängenHar haft besök av min käre storebror och Bonnie i nästan en hel vecka. Vi har ätit massor av god mat och även turistat runt lite på ön. Det är en svår balansgång att hinna se mycket men inte bara rusa runt utan också hinna ta det lungt och njuta av tiden. Jag tycker vi lyckades bra. Väldigt trevligt var det!

Nästa helg kommer mamma och pappa, hoppas jag hinner träffa dem något, vi har ju mycket på jobbet just dom dagarna.
Jag vet att många människor tycker att orchideer är jättevackra men jag kan inte låta bli att tycka att dom är lite onödiga. Jag fick en orchide för ganska precis ett år sedan och strax efteråt ramlade blommorna av. Sedan dess har min orchide bara varit två pinnar som står rakt upp. Nu äntligen har det kommit en blomma men är det verkligen värt ett års väntan? Jag kanske är ensam men jag tycker inte det. Det är den enda blomman jag har och Henrik är gullig och vattnar den med jämna mellanrum så därför har jag inte kastat ut den men jag tänker minst en gång om dagen att det är en jävligt ful och onödig blomma, bara två pinnar...Nu ska jag njuta av den här enda blomman så länge den finns kvar men nog sjutton uppskattar jag smultronplantorna i rabatten så himla mycket mer!Visste ni att 3 kvinnor och 0 män har namnet Orchide i sverige? Så är det.
Jag och Henrik har varit nere i Eskelhem idag och jobbat hårt. Vi håller på att göra ett skrivbord av en lastpall till vår nya lägenhet. Vi sågade och slipade. Nu fattas bara en glasskiva och bordsben så kommer det att se ut ungefär som på bilden här nedanför fast finare.


Jag älskar den här tiden på året när man till middag kan köpa hem lite härliga primörer som morötter och rödbetor och sen servera det med bl.a. egenodlad persilja och sallad...