Eftersom det inte blev någon Gotlandsresa över Valborg så har vi bestämt oss för att åka ut till skärgården och tälta en natt. Vi åker imorgon efter jobbet och kommer tillbaka på onsdag. Vi har inte bestämt oss för vilken av de 30 000 öarna vi ska besöka men det kommer vi väl på så småningom. Idag köpte vi ett tält och två liggunderlag så vi är redo i alla fall. Det var ett väldigt bra tält med stor öppning och högt i tak. Hänger Lisa och Samsung med ut så ryms vi alla i tältet för öldrickning och kortspelande. Vi provade att sätta upp tältet här hemma och det gick bra.
 
Idag fick jag en ny dator på jobbet så jag sitter och försöker lära mig den. Det är Windows 8 på den och det är Very far from Windows 7...är sjukt frustrerad så svordomarna flyger runt i rummet. Måste kanske meditera eller träna boxning sen...vet inte vilket som fungerar bäst när man vill få ut aggressioner, vad tror ni? Datorn är i alla fall väldigt lätt och snygg så jag kommer nog att vara väldigt nöjd när jag lärt mig hur den fungerar.
 
 
Gjorde en raw food-kaka idag så nu har jag precis fikat kaka, apelsinsallad och kaffe. Vilken kväll! =) Det kan man vara värd efter en dag av ex-jobbs arbete. 
 

Ingredienser

 • 3,5 dl sötmandel
 • 15 dadlar, urkärnade
 • ca 1 msk kokosfett
 • 1 tsk vaniljpulver
 • 1 msk vatten
 • 4 msk kakao
 • Flagad sötmandel
 • Kokosflingor

Gör så här

 1. Mixa sötmandel 
 2. Hacka dadlarna och blanda ner i mandlarna. Tillsätt kokosfett, vaniljpulver, vatten o kakao.
 3. Mixa med stavmixer till en slät smet
 4. Blanda i flagad sötmandel
 5. Tryck ut i en liten form och strö över kokosflingor.
 6. Ställ i frysen en stund.
 7. Förvara den i kylen alt i frysen och ta fram en stund innan det skall ätas.
 8. Servera med färska jordgubbar, apelsiner eller något annat gott!
Insåg när jag satt här och skrev ihop ett blogginlägg för Gay & Lesbian Network att jag inte har bloggat på min egna blogg på länge. Jag har haft så mycket att göra att jag helt glömt av att jag har en!
 
 
Nu när jag ändå skriver, och dessutom från Stockholm Visitors Board som marknadsför Stockholm utomlands kan jag väl passa på att slå ett slag för vår huvudstad. Kom och hälsa på och ta del av utbudet som finns!
 
Elitloppet 26/5
 
Tenecious D (och många fler koserter) på Gröna Lund i sommar
 
Sweeney Todd på Stadsteatern - Premiär 4 dec