Torsdagskväll

1kommentarer

Ja nu sitter jag här framför boxen med ett glas rött vin i handen och en bit mörk choklad på bordet framför mig. Försöker febrilt svälja ner katthåren som låg på kakan jag blev bjuden på för en stund sedan. Tankarna snurrar febrilt efter sommarens första besök på Gekås; vad ska jag handla nästa gång? När blir nästa gång? Jag hann ju inte gå igenom vissa avdelningar som t.ex. sminkavdelningen, jag hade visst missat att skriva nagellack på inköpslistan. Fick ju i alla fall köpa ganska många saker som inte stod på listan, det känns skönt. När jag tänker efter köpte jag inte en enda sak som stod på listan, bara saker som jag i butiken kom på att jag är i stort behov av. Tur att det finns ett sådant ställe där man verkligen får känna att man lever! Hjärtat klappar från att man tar första steget över tröskeln tills man når kassorna och gladeligen räcker över visakortet till kassörskan. På utsidan njöt jag av en mjukglass med sura pärlor. Kommer ni ihåg det goda strösslet?


En vy man alltid blir glad av


På vägen till Tvååker körde vi förbi ett fint hus som det var visning på, så vi stannade och gick in på rundvandring. Ett väldigt fint hus på ca 500kvm. Bra storlek tycker jag. Fuktskadorna på taket glömmer man ju gärna bort när de har extravaganta saker som golvvärme i hundkojan. Nej det blir nog inget impulsköp av ett hus den här veckan i alla fall.

1 kommentarer

Henrik

15 Jul 2010 23:20

Jag känner att andra besöket ligger för tröskeln, du skall ta med mig dit och visa mig allt...Timjan på ostmacka...det äter juh jag just nu...Kyss! Hoppas katthåren går ner baby!

Kommentera

Publiceras ej