Grannyra och guldregn

2kommentarer

Bilden lånad av TV4.se


Igår fick vi den stora äran att vara med på inspelningen av Grannyran som gick av stapeln här i Visby. Det var postnummer 621 45 som hade turen att vinna. Det började med träff på Visbyhotell för alla vinnare där de fick stora fina checkar.


Gänget från Lännavägen samlade utanför hotellet spända av förväntan


En lycklig vinnare


En tredjedel av totalsumman fick alla boende på postnumret (och som hade en lott) dela på. Det var rekordhög prispott på totalt 159 miljoner så det blev en bra summa till var och en. Efter lite snabb information av Rickard Sjögren fick vi gå upp till Kajsarporten där inspelningen skulle ta plats. När man kom in på området fick man en postkod-sjal och fika. Jag och Henrik skyndade oss fram till varmkorvsgubben och tog sedan även en bulle och kaffi. Gott!


Berna o Bertil njuter också av kaffi o bulle

Idolerna Olle, Andreas och Minnah bjöd på underhålling.





Det var roligt att vara med under en tv-inspelning och få se hur det funkar med omtagningar och sånt. Det blev några stycken kan jag berätta. Det var en rolig kille som håll ordning på oss i publiken, Kajser hette han och han hade lång mustash. Han visste vad han gjorde och höll oss alla på gott humör även fast det var blött och kallt ute.
Här står han bredvid Rickard Sjöberg.



Den vinnande postkoden var KF så dessa 10 glada människor fick dela på 106 miljoner. Största vinsten som delades ut var 36 miljoner till en äldre kvinna som jag tyvärr inte fick med på bilden. Hon hade simmat ut ur bild, längst till höger. Hennes syster står där dock, också en av vinnarna.




Kalla och glada för vinnarnas skull

När alla postkodvinnarna fått sina checkar kom guldregnet och jublet!









Efter allt ståhej var över gick vi hem till Berna o Bertil och åt tårta. Berna
hade bakat en specialtårta med fyllningen på "fel" ledd. Väldigt god som ni ser!

2 kommentarer

Henrik

17 Jan 2011 13:02

Det va roligt, även om humöret och formen kunde varit bättre =)

Anette

18 Jan 2011 18:41

Vad roligt att du gjort ett reportage om hur det går till! Jättespännande! Det är fina foton av er alla.

Kommentera

Publiceras ej